Pasen

100% Pasen
Categorie: Prijs:
€ 14.90

Boekje over de betekenis van Pasen, maar vooral over paasgebruiken zoals Palmpasen, paasvuren, vlöggeln en paasstaakslepen. De uitgave kwam tot stand in samenwerking met het Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed. De cd bevat een concert van zanger Gerald Troost die liederen zingt over het paasverhaal.

Artikel bestellen
Borgtocht
Categorie:
Pasen, Dagboeken, Volwassenen
Prijs:
€ 14.75

Gedurende de lijdensweken in het kerkelijk jaar richt de aandacht zich op het lijden van Christus. In deze bundel biedt ds. Vreugdenhil voor elke dag een overdenking. Vanaf de prediking van Johannes de Doper in de eerste week tot aan de dood van Christus wordt het lijden van de Heere Jezus beschreven. Ds. Vreugdenhil wijst op de toegang tot God die door het lijden en sterven van Christus voor zondaren is geopend. 
Een groot deel van de meditaties in dit boek verschenen eerder als onderdeel van de bundel De prediking van de verzoening.

Artikel bestellen
De Hoogste Prijs
Categorie: Prijs:
€ 2.50

Dagboekje voor de Stille Week tussen Palmpasen en Paaszondag. Dit boekje biedt voor zeven dagen een Bijbelverhaal om voor te lezen, punten om voor te bidden, vragen om op te zoeken en tips om het verhaal dichterbij te halen. Geschikt voor gebruik in het gezin, op school of bij kinderwerk in de kerk.

Artikel bestellen
De Kruisiging
Categorie: Prijs:
€ 2.99

De inhoud van dit boekje is een wetenschappelijke studie en een minutieuze reconstructie van de lijdensweg van Jezus Christus. Het volbrachte werk van Jezus staat centraal. 

Op diep ontroerende wijze ziet u wat er werkelijk op Golgotha gebeurde. Daarna ziet u Jezus Christus als triomfator.

Artikel bestellen
Dichtbij Mattheus
Categorie:
Pasen, Cd's
Prijs:
€ 9.90

Geïnspireerd door het klassieke meesterwerk van Johann Sebastian Bach, maakte Henk Doest samen met Martin Brand een eigentijdse en Nederlandstalige passievoorstelling. Deze muziektheatervoorstelling vertolkt de Matthäus Passion op een geheel nieuwe wijze. 

Artikel bestellen
Hart van Pasen: De Kunstenaar
Categorie:
Pasen, Media, Dvd's
Prijs:
€ 2.99

Wanneer kerken en christenen de krachten bundelen, gebeuren er mooie dingen. Daar is deze campagne dan ook op gericht. Hart van Pasen biedt een platform aan kerken en christenen om het goede nieuws van Jezus Christus op een eigentijdse en laagdrempelige manier te delen met anderen.

Hart van Pasen bevat het boekje "De Kunstenaar", geschreven door Lisette van de Heg in combinatie met een DVD van het bijbels drama 'Road to Emmaus'. Het project is geïllustreerd door kunstenares Wilma Veen. 

Artikel bestellen
Het graf is leeg
Categorie:
Pasen, Kinderbijbels, Leeftijd 4 - 6
Prijs:
€ 7.95

Dit kleine prentenboekje vertelt over de gevangenneming van Jezus, het verraad van Judas, de kruisiging en ten slotte het lege graf: Jezus leeft! Bij het boekje hoort een dvd met animatiefilmpje van het verhaal. Vanaf 5 jaar.

Artikel bestellen
Het grote wonder van Pasen
Categorie:
Pasen, Kinderbijbels, Leeftijd 6 - 10
Prijs:
€ 2.99

Dit mini-prentenboekje is een vertelling van het Paasverhaal voor jonge kinderen van 3 tot 8 jaar. Het begint bij Jezus" jeugd en zijn bijzondere doop in de Jordaan. Daarna vertelt het over de manier waarop Jezus leefde en welke boodschap hij vertelde aan alle mensen. 
In eenvoudige woorden legt het kinderen uit waarom Jezus moest sterven. Het vertelt ook over Jezus" opstanding en eindigt met de zendingsopdracht. 

Artikel bestellen
Het is Pasen!
Categorie:
Pasen, Media, Cd's
Prijs:
€ 9.90

Liedjes voor school, kerk en thuis. ‘Het is Pasen!’ is een volledige cd met alle bekende liedjes over Pasen van Elly & Rikkert, de Kids Crew en andere artiesten. Natuurlijk staan er ook een aantal nieuwe nummers op over Pasen. ‘Het is Pasen!’ is al beschikbaar in de winkels… om alvast de liedjes te kunnen oefenen om mee te zingen tijdens het Paasweekend en daarna het hele jaar door. Samen met kinderen kan zo thuis, op school en in de kerk volop het feest van Pasen worden gevierd.

Artikel bestellen
Het is volbracht!
Categorie:
Pasen, Media, Cd's
Prijs:
€ 15.00

Deze CD, ‘Het is Volbracht’ verwijst naar de dood, opstanding en wederkomst van Jezus Christus. De cd bevat oude kerkliederen en psalmen in een nieuw jasje. 

Artikel bestellen
Het verhaal van Pasen
Categorie:
Pasen, Kinderbijbels, Leeftijd 0 - 4
Prijs:
€ 7.50

Het verhaal van Pasen 
In dit prentenboek worden de gebeurtenissen van 200o jaar geleden zo verteld dat kinderen het begrijpen. 
De illustraties nemen je mee en geven je het gevoel er zelf bij te zijn als Jezus Jeruzalem binnen trekt, handelaren de tempel uitgooit, in de tuin van Getsemane bidt, verraden, gevangegenomen en veroordeeld wordt, sterft maar ook uit de dood opstaat, omdat Gods liefde sterker is dan de dood.

Artikel bestellen
Het wonder van het kruis
Categorie:
Feest en bijzondere dagen, Pasen, In de winkel, Nieuw
Prijs:
€ 17.95

Een indrukwekkend boek met indringende beschrijvingen, verweven met persoonlijke getuigenissen over de laatste achttien uur voor Jezus’ sterven.
Niet eerder verscheen een boek waarin de laatste achttien uur voor Jezus’sterven zo indringend werd beschreven als in dit boek. Als lezer wordt u op indrukwekkende wijze meegevoerd naar de zeven momenten waarop het bloed van Jezus vloeide, waardoor de zeven wonderen van het kruis ook in uw leven kunnen plaatsvinden.

Artikel bestellen
In het huis van de pottenbakker
Categorie:
Pasen, Dagboeken, Jongeren
Prijs:
€ 5.95

Gedachten en gebeden voor de 40 dagentijd en de Paasweek, aan de hand van Jeremia
Een eigentijdse handreiking met teksten (Bijbel, overweging, gebed) en beelden om elke dag van de Veertigdagentijd een moment van bezinning te geven op weg naar Pasen. De titel verwijst naar Jeremia 18:1-12.

Artikel bestellen
Make a difference
Categorie: Prijs:
€ 2.00

De veertigdagentijd is vanouds een tijd van inkeer, bezinning en soberheid. Dit boekje stimuleert je om dingen te veranderen. Make a difference – bij jou thuis, in de straat, op school, op je werk en misschien zelfs voor mensen aan de andere kant van de wereld. Speciaal bedoeld voor de lijdenstijd, omdat dat een periode is om extra na te denken over Jezus en je eigen christen-zijn. Hou van je naaste, verander je omgeving, leef met God!

Artikel bestellen
Niet langer dezelfde
Categorie:
Pasen, Dagboeken, Volwassenen
Prijs:
€ 8.50

40-dagen tijd dagboek. 

Artikel bestellen
Omdat Hij leeft!
Categorie: Prijs:
€ 12.50

Op deze CD van meer dan een uur. 

Artikel bestellen
Op weg naar Jeruzalem
Categorie: Prijs:
€ 5.95

Een eigentijdse handreiking met teksten (Bijbel, overweging, gebed) en beelden om elke dag van de Veertigdagentijd en de paasweek een moment van bezinning te geven. Met als leidraad het Lucasevangelie: het reisverhaal bij uitstek.

Artikel bestellen
Pasen!
Categorie:
Feest en bijzondere dagen, Pasen, Media, Cd's
Prijs:
€ 9.90

Pasen is het hart van het evangelie! Jezus lijdensweg, dood en opstanding zijn de thema´s van deze nieuwe Paas CD van Gerald Troost. Op een treffende en meeslepende manier weet Gerald de laatste ogenblikken van Jezus leven te verwoorden en te bezingen. Naast nieuwe nummers als ´In het woord´ en ´Stille zaterdag´ bevat de CD ook enkele oude composities zoals ´O hoofd vol bloed en wonden´. Een unieke CD met een indrukwekkende inhoud.

Artikel bestellen
Passiepsalmen
Categorie:
Feest en bijzondere dagen, Pasen
Prijs:
€ 17.50

IJslandse gedichtencyclus over de lijdensgeschiedenis van 
Jezus Christus nu vertaald in het Nederlands. 

De bekende IJslandse priester-dichter Halgrímur Pétursson schreef deze vijftig gedichten tussen 1656 en 1659. Nog steeds weerklinken ze in de zeven weken voor Pasen op de IJslandse radio.
De teksten lenen zich zowel voor persoonlijke lezing als voor gebruik in bijeenkomsten in de Veertigdagentijd.
Adriaan Faber vertaalde deze teksten op een uiterst zorgvuldige wijze in het Nederlands. In deze heruitgave zijn enkele verbeteringen aangebracht. 

Artikel bestellen
The greatest story ever told
Categorie:
Pasen, Dvd's
Prijs:
€ 12.95
Artikel bestellen

Pagina's

  • 1
  • 2
  • volgende ›
  • laatste »