Kinderbijbels

365 dagen Bijbel
Categorie:
Kinderbijbels, Leeftijd 10+
Prijs:
€ 24.95

Alle favoriete, maar ook minder bekende bijbelverhalen komen tot leven in deze prachtig geïllustreerde kinderbijbel. Voor elke dag in het jaar een verhaal met verwijzing naar het gedeelte uit de Bijbel. Elke pagina geeft aan welk thema behandeld wordt in het desbetreffende verhaal. Deze Bijbel is speciaal voor de wat oudere kinderen, vanaf ongeveer 9 jaar, die meer willen leren over de Bijbel. De kleurrijke illustraties in tekenfilmstijl zullen deze leeftijdscategorie in het bijzonder aanspreken. De 365-dagen-Bijbel is zeer geschikt om te gebruiken aan tafel tijdens gezinsmomenten of om te lezen voor het slapengaan.O.a. een prachtig cadeau voor kinderen die de zondagsschool of kinderdienst verlaten of bij Eerste Communie.

Artikel bestellen
Aan tafel bijbel
Categorie: Prijs:
€ 19.95

Aan tafel! 
Een gezinsmoment, er is tijd voor elkaar en tijd om samen over God te praten. Deze gezinsbijbel kan daar zeker bij helpen.
De eenvoudig te gebruiken kinderbijbel is ontwikkeld en geschreven voor gezinnen. Een boek dat belangrijke gesprekspunten en waardevolle thema’s aandraagt.
Voor elke dag is er:
•een bijbeltekst;
•een bijbelverhaal in eenvoudige taal;
•een mooie sprekende illustratie;
•gespreksvragen;
•een bijbels weetje;
•een doordenkertje;
•gebedspunten én ruimte om zelf een gebed te noteren.
Om het dagthema in het dagelijks leven onder de aandacht te houden bij kinderen, sluit elke dag af met een aantekening voor ouders. Daarin worden suggesties en adviezen gegeven.

Artikel bestellen
Bij Jezus in de buurt
Categorie: Prijs:
€ 14.95

Een groot formaat prentenboek zonder tekst! Zonder woorden wordt het levensverhaal van Jezus verteld. Twaalf scènes, waarin van alles gebeurt, laten kinderen zien hoe het leven was in de tijd van Jezus. Naast het levensverhaal van Jezus zijn er nog 10 verhaallijnen te ontdekken. Verhalen van mensen die iets meemaken omdat ze bij Jezus in de buurt blijven – o.a. Petrus, Barabbas, Jaïrus, Maria, een gezin en nog vele anderen. Keer op keer zullen kinderen dit boek oppakken om op zoek te gaan naar weer een ander verhaal of persoon. Er zijn bovendien gelijkenissen verstopt in de verhalen. Bij Jezus in de buurt is het nooit saai! Een zoekboek voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Artikel bestellen
Bijbelse vertellingen voor jonge kinderen. Deel 1
Categorie: Prijs:
€ 26.50

In eenvoudige, begrijpelijke bewoordingen worden 125 Bijbelverhalen verteld. De prachtige illustraties, geheel in kleur, zijn gemaakt door Jaap Kramer. Ze zijn afgestemd op kleuters en vormen daarom met de tekst één geheel.

Artikel bestellen
De bijbel in 365 verhalen
Categorie: Prijs:
€ 24.95

Leeftijd: 8+
Een zeer uitgebreide kinderbijbel met een verhaal en gebed voor elke dag. In chronologische volgorde in een jaar tijd de hele Bijbel door. De verhalen zijn zeer geschikt om aantafel te lezen. Bekende maar ook de minder bekende Bijbelverhalen hebben een plek in deze zeer volledige kinderbijbel gekregen. Als extra toepassing biedt dit boek voor elke dag een kort gebed dat een mooie samenvatting is van het gelezen verhaal. Achterin is een overzicht opgenomen met verhalen gerangschikt op thema en bijzondere feesten en gebeurtenissen in een levensjaar. 

Artikel bestellen
De bijbel voor jou
Categorie: Prijs:
€ 24.95

Dit boek is niet de Bijbel, maar het is 'de Bijbel voor jou'. Het is een weergave van de bijbelse geschiedenissen in een taal die voor kleine kinderen vanaf ca. 4 jaar en voor verstandelijk gehandicapten ook begrijpelijk is. De echte Bijbel staat voor hen misschien iets te hoog op de boekenplank, maar ouders en verzorgers mogen tegen hen zeggen: dit boek is de Bijbel voor jou!
In deze kinderbijbel worden in totaal 87 verhalen uit het Oude Testament en 56 uit het Nieuwe Testament beschreven.

Artikel bestellen
De tijd van de Bijbel
Categorie: Prijs:
€ 19.50

Wat staat er in de Bijbel over het begin van de wereld? Hoe zag het leven van een landbouwer eruit?
Welke steden bezocht Paulus tijdens zijn zendingsreizen?
Dit rijk geïllustreerde kijk- en leesboek bij de Bijbel is speciaal geschreven voor kinderen. Aan de hand van grote, zeer gedetailleerde platen, kaarten, foto's, informatieve teksten en weetjes komen de bijbelse geschiedenissen tot leven en ontdekken kinderen de wereld van Adam en Eva tot en met de Openbaring van Johannes. Dit kijkboek helpt hen om de Bijbel beter te begrijpen. Het is daarom ook zeer geschikt als hulpmiddel bij het vertellen van bijbelverhalen op school en in de kerk.

Artikel bestellen
Een heel bijzonder kindje
Categorie: Prijs:
€ 6.95

Een engel vertelt Jozef dat de baby in Maria's buik een heel bijzonder kindje is: Gods eigen zoon. Als Jezus wordt geboren is iedereen blij met dit prachtige cadeau van God aan de mensen.

Ook verkrijgbaar in mini-formaat: 2,75 euro

Artikel bestellen
Gezinsbijbel NT
Categorie: Prijs:
€ 19.95

Deze prachtige gezinsbijbel is een kinderbijbel met heel veel extra's.
Als gezin ga je op een frisse manier met de Bijbelverhalen aan de slag. Elke keer als je een bladzijde omslaat, kom je iets nieuws of iets verrassends tegen.
Kortom, een verrijking voor gezinnen die geloofsopvoeding in het gezin handen en voeten willen geven.

Geschikt voor gezinnen met kinderen van 4-12 jaar.

Artikel bestellen
Gezinsbijbel OT
Categorie: Prijs:
€ 19.95

Deze prachtige gezinsbijbel is een kinderbijbel met heel veel extra's. Als gezin ga je op een frisse manier met de Bijbelverhalen aan de slag. Elke keer als je een bladzijde omslaat, kom je iets nieuws en of iets verrassends tegen. De ene keer een verhaal, de andere keer een sketch dan weer een ooggetuigenverslag of een gedicht.
In de Bijbel staan dingen die je hart raken, het hart van kinderen en volwassenen. Lees de Bijbel, bid voor thema's die uit het verhaal naar voren komen en leer wat de Bijbel betekent voor deze tijd.
Kortom een verrijking voor gezinnen die geloofsopvoeding in het gezin handen en voeten willen geven. Geschikt voor gezinnen met kinderen van 4-12 jaar.

Artikel bestellen
Het graf is leeg
Categorie:
Pasen, Kinderbijbels, Leeftijd 4 - 6
Prijs:
€ 7.95

Dit kleine prentenboekje vertelt over de gevangenneming van Jezus, het verraad van Judas, de kruisiging en ten slotte het lege graf: Jezus leeft! Bij het boekje hoort een dvd met animatiefilmpje van het verhaal. Vanaf 5 jaar.

Artikel bestellen
Het grote wonder van Pasen
Categorie:
Pasen, Kinderbijbels, Leeftijd 6 - 10
Prijs:
€ 2.99

Dit mini-prentenboekje is een vertelling van het Paasverhaal voor jonge kinderen van 3 tot 8 jaar. Het begint bij Jezus" jeugd en zijn bijzondere doop in de Jordaan. Daarna vertelt het over de manier waarop Jezus leefde en welke boodschap hij vertelde aan alle mensen. 
In eenvoudige woorden legt het kinderen uit waarom Jezus moest sterven. Het vertelt ook over Jezus" opstanding en eindigt met de zendingsopdracht. 

Artikel bestellen
Het verhaal van Pasen
Categorie:
Pasen, Kinderbijbels, Leeftijd 0 - 4
Prijs:
€ 7.50

Het verhaal van Pasen 
In dit prentenboek worden de gebeurtenissen van 200o jaar geleden zo verteld dat kinderen het begrijpen. 
De illustraties nemen je mee en geven je het gevoel er zelf bij te zijn als Jezus Jeruzalem binnen trekt, handelaren de tempel uitgooit, in de tuin van Getsemane bidt, verraden, gevangegenomen en veroordeeld wordt, sterft maar ook uit de dood opstaat, omdat Gods liefde sterker is dan de dood.

Artikel bestellen
Ik beloof het je
Categorie:
Kinderbijbels, Leeftijd 4 - 6
Prijs:
€ 12.95

Prentenboek van Max Lucado voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Ik beloof het je is een hulpmiddel voor ouders om hun kind een blijvende boodschap mee te geven: wij houden van je en God is er altijd!  Dit prentenboek vertelt het verhaal van een vader en een kind, waarin de vader uitlegt wat het kind betekent voor de ouders én voor God. Een erg bemoedigende boodschap die blijvend is. Daardoor zeer geschikt als cadeau bij geboorte/doop en opdragen. 

Artikel bestellen
Jezus, de Zoon van God
Categorie: Prijs:
€ 9.95

De serie Eigentijdse Bijbelverhalen is een serie prachtig geïllustreerde leesboekjes voor kinderen vanaf groep vier. In Jezus, de Zoon van God kunnen kinderen zelf verhalen lezen over Jezus. Over zijn geboorte, de herders en de wijzen uit het Oosten, Johannes de Doper, de doop van Jezus in de Jordaan, de eerste discipelen en de eerste wonderen die Jezus deed. In woord en daad maakte Jezus duidelijk wie Hij is: de Zoon van God.

Artikel bestellen
Jij bent gedoopt: God is altijd bij je
Categorie:
Kinderbijbels, Leeftijd 0 - 4
Prijs:
€ 9.95

Geschenkboekje voor bij de doop. Je bent gedoopt! richt zich op kinderen van 1 tot 4 jaar. Het boekje bevat mooi bewerkte bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament waaruit blijkt dat God altijd bij je is. Aan elk verhaal is een lied gekoppeld dat aansluit bij de boodschap van het verhaal en past bij de belevingswereld van het kind. Op deze manier kunnen kinderen nog meer betrokken worden bij de boodschap uit het boekje.

Artikel bestellen
Kijk een luister deel 3
Categorie: Prijs:
€ 27.90

Kijk en luister 3 wil jonge kinderen al jong vertrouwd maken met de verhalen uit de Bijbel. Het is rijk geïllustreerd, zodat de kinderen zelf zoveel mogelijk kunnen zien en ontdekken. De verhalen kunnen aan de hand van de platen aan kinderen worden verteld. De tekst biedt daarbij ondersteuning. Beginnende lezers kunnen de teksten ook zelf lezen.

Artikel bestellen
Kijk en Luister deel 1
Categorie: Prijs:
€ 27.90

Dit boek wil kleine kinderen al jong vertrouwd maken met de verhalen uit de Bijbel. Kijk en luister is rijk geïllustreerd, zodat de kinderen zelf zoveel mogelijk kunnen zien en ontdekken. De bijbelse verhalen kunnen aan de hand van platen aan de kinderen verteld worden. De korte teksten bieden daarbij ondersteuning. Kinderen die beginnen met lezen, kunnen de teksten ook zelf lezen.

Artikel bestellen
Kijk en Luister deel 2
Categorie: Prijs:
€ 27.90

Kijk en luister 2 wil jonge kinderen vertrouwd maken met de verhalen uit de Bijbel. Het is rijk geïllustreerd, zodat de kinderen zelf zoveel mogelijk kunnen zien en ontdekken.

Artikel bestellen
Kleuterbijbel
Categorie: Prijs:
€ 23.50

In begrijpelijke zinnen en met aansprekende illustraties vertelt de Kleuterbijbel meer dan 200 verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. De bijbelverwijzingen geven aan waar het verhaal in de Bijbel te vinden is. De Kleuterbijbel heeft als extra ook een interactief element: ieder verhaal eindigt met een vraag of opmerking om over door te praten. Dit zal kinderen meer bij het verhaal betrekken en helpen om de betekenis beter te begrijpen.
Een complete gezinsbijbel om keer op keer samen uit te lezen!

Artikel bestellen

Pagina's

  • 1
  • 2
  • volgende ›
  • laatste »