In de winkel

Achtendertig nachten
Categorie: Prijs:
€ 12.50

Elsjen Roelofs wordt verdacht van het vergiftigen van haar man, Jan Alberts. In maart 1767 komt zij in het gevang van Assen terecht, waar ze op haar berechting moet wachten tot het kind dat zij verwacht geboren is. In de eenzaamheid van de gevangenis wordt een meisje geboren. Het wordt meteen bij Elsjen weggenomen. Daarna rest haar niets meer dan de kale muren van het gevang en het nachtelijk bezoek van Janna, de enige vrouw die zich over haar ontfermt. Aanvankelijk wil Elsjen niets van haar weten, maar gaandeweg begint ze haar te vertrouwen. Elsjen vraagt om papier en inkt en begint aan een verslag van haar leven. Voor haar kleine meisje, voor later. Dan weet tenminste nog iemand wie zij is geweest. En zo, al schrijvende, kijkt Elsjen terug op haar leven.

Artikel bestellen
Afscheid van een engel
Categorie: Prijs:
€ 19.90

Genomineerd voor de publieksprijs Christelijk boek 2013 in de categorie fictie Stemmen kan tot maandag 11 maart op www.nd.nlwww.eo.nl/geloven en www.leesenluister.nl

Artikel bestellen
Categorie: Prijs:
€ 10.00

Zelf nog met bloed besmeurd, moet een fotograaf het lijk van zijn vrouw identificeren. Terwijl hij in het mortuarium zit probeert hij zijn relatie met haar in kaart te brengen. In flarden komen zijn herinneringen boven, vanaf het moment dat hij Agnes voor zijn lens kreeg tijdens de oprichting van de Boerenpartij in Pretoria, tot het moment dat zij onder bizarre omstandigheden stierf. Gaandeweg wordt het beeld voor de lezer scherper: terwijl Agnes zich beijvert voor de totstandkoming van een blanke Volksstaat, en geheel in de ban raakt van de Boerenpartij, gaat de fotograaf met zijn camera de townships in. Daar is hij getuige van schokkende gewelddadigheden. Steeds sneller veranderen de verhoudingen in Zuid-Afrika, en steeds groter wordt de afstand tussen de twee geliefden.

Artikel bestellen
Categorie: Prijs:
€ 12.50

Drie jaar geleden verdween de zus van onderzoeks-journalist Alex Verstrate spoorloos. Sindsdien heeft hij niets meer van Anne gehoord of gezien. Alex heeft de moed opgegeven en zijn onderzoek naar het hoe en waarom van haar verdwijning afgesloten. Hij probeert te aanvaarden dat zijn zus dood is. Maar op mysterieuze wijze krijgt hij nieuwe informatie waardoor hij ervan overtuigd raakt dat Anne mogelijk toch nog in leven is. Samen met zijn vrienden probeert Alex uit te zoeken wat er gebeurd is.

Is hij bereid om de waarheid onder ogen te zien en de consequenties te aanvaarden?

Artikel bestellen
Aslander: Het laatste gezicht
Categorie: Prijs:
€ 14.95

Psychiater Egge Johannes neemt Lammert Aslander mee naar een jonge vrouw in zijn kliniek. Ze zit in een isoleercel. Als ze de kans krijgt, zal ze haar duimen op je halsslagader zetten, hem dichtduwen en aandachtig, haast verwonderd toekijken hoe het licht uit je ogen verdwijnt.
Zo keek de man die haar wilde vermoorden immers ook naar haar... 
De vrouw is de enige overlevende van een seriemoordenaar. Het enige slachtoffer dat zou kunnen vertellen wat hij met zijn slachtoffers doet. Zij is de enige die de politie op het spoor zou kunnen zetten van deze gruwelijke moordenaar, om een nieuwe moord te voorkomen. Maar ze is in shock. Ze zwijgt als het graf. 

Artikel bestellen
Auslander
Categorie: Prijs:
€ 12.50

Met voorwoord van Jan Terlouw: 'Het boek heeft vaart, je legt het niet weg. Er zullen weinig lezers zijn die na de laatste bladzijde zich niet de vraag stellen: wat zou ik hebben gedaan?'
Berlijn 1941 : het kloppende hart van het naziregime. Pjotr, met zijn blauwe ogen en lichtblonde haren, ziet eruit als de ideale Arische jongen op de Hitler Jugendposter. Hij heeft niets te vrezen. Of toch wel? 
Als Pjotrs ouders omkomen bij de inval van Polen, wordt hij in een weeshuis geplaatst. Daar moet hij leven onder erbarmelijke omstandigheden. 

Artikel bestellen
Categorie: Prijs:
€ 29.99

Beatrix, koningin der Nederlanden. Achter deze eenvoudige aanduiding gaat een wereld schuil die in dit bijzondere boek, dat verschijnt ter gelegenheid van haar 75e verjaardag, laag voor laag wordt blootgelegd.

Artikel bestellen
Bijschrijfbijbel NBV
Categorie:
In de winkel, Bijbels
Prijs:
€ 29.95

Deze bijschrijfbijbel is bedoeld voor mensen die creatief aan de slag willen aan de hand van een bijbeltekst. Deze bijbel biedt namelijk alle ruimte om te schrijven en te verbeelden wat de tekst betekent voor jou. Stille tijd wordt zo op een nieuwe manier inhoud gegeven!

formaat: 20x20 cm

Bij deze Bijbel wordt een craftpakket geleverd. Dit pakket bevat allerlei knutselmateriaal voor de binnenkant van de Bijbel.

"Doordat je op een andere manier met bijbelteksten aan de slag gaat, gaan ze meer of anders voor je leven." - Kris Bossenbroek-Fousert

Artikel bestellen
Bloedband
Categorie: Prijs:
€ 14.95

Op een dag verdwijnt de tienjarige amishjongen Jeremiah Miller spoorloos uit zijn omgeving. Een briefje maakt duidelijk dat zijn vader, die is verbannen uit de gemeenschap, hem heeft meegenomen. Bisschop Eli Miller, die zijn kleinzoon Jeremiah opvoedt, is ten einde raad en laat twee buitenstaanders, dominee Troyer en professor Branden, de zaak onderzoeken. Binnen de gesloten en traditionele wereld van de amish stuiten zij op wantrouwen en ze merken tot hun frustratie dat er informatie voor hen wordt achtergehouden.

Artikel bestellen
Categorie: Prijs:
€ 19.90

Wanhopig probeert marinecommandant Josh Logan te voorkomen dat zijn brandende straaljager crasht in een stadswijk. Net buiten de bebouwde kom gebruikt hij zijn schietstoel – te laat. In zijn stervensmoment wordt hem aangeboden voor een ‘hoger doel’ terug te keren in het leven: hij zal de kans krijgen persoonlijk te voorkomen dat een wereldomvattende ramp zal plaatsvinden. De prijs? Voor iedereen die hij kende en liefhad, is hij dood.

Een jaar later wordt Josh wakker in een ziekenhuis, met een ander uiterlijk en een topfit lichaam. Josh infiltreert in de wereld van de militaire industrie en stelt een team van technische experts samen om ’s werelds meest krachtige wapen ooit te ontwikkelen – maar dan een wapen om de mensheid te beschermen.

Artikel bestellen
De dienstmeid van Fairbourne Hall
Categorie: Prijs:
€ 22.50

Margaret Macy vlucht weg uit Londen om onder een huwelijk met een onbetrouwbare man uit te komen. Om in haar onderhoud te voorzien gaat ze aan het werk als bediende in het huis van Nathaniel Upchurch, een vrijgezel die ze ooit afwees in de hoop het hart van zijn knappe broer te veroveren. Als ze het volhoudt tot haar verjaardag, zal ze een erfenis van een oudtante krijgen. Maar kan ze als bediende onherkenbaar blijven als er meer spiedende ogen te gast blijken te zijn op Fairbourne Hall?

Artikel bestellen
De geur van sinaasappels
Categorie: Prijs:
€ 16.95

Spanje. Hitte. Een afgelegen boerderij waar een ouder echtpaar de zaak draaiende houdt. Voor de Amerikaanse Kenzie, net klaar met highschool, een compleet nieuwe wereld. Ze is er alleen niet op vakantie of om te werken. Kenzie heeft een groot probleem. Ze is zwanger van haar vriend, en haar moeder heeft haar rücksichtslos naar het verre Spanje gestuurd om kennis te maken met de adoptieouders van haar ongeboren kind. Kenzie heeft alleen een heel andere oplossing voor haar ­probleem bedacht.

Artikel bestellen
De jongedame in het poorthuis
Categorie: Prijs:
€ 22.50

Een schandaal brengt de sociale status van Mariah Aubreys familie in gevaar en daarom zet haar vader haar het huis uit. Gelukkig biedt haar tante Francesca het oude poorthuis aan om in te wonen. Mariah kan echter niet alleen op de giften van haar familie teren en begint met het schrijven van romans. Aan inspiratie geen gebrek, zeker niet als na het overlijden van haar tante, kapitein Matthew Bryant op het landgoed komt om een nieuwe huurder voor het pand te zoeken.

Artikel bestellen
Categorie:
In de winkel, Romans
Prijs:
€ 19.95

Hartverscheurend verhaal waarin een groot familiegeheim wordt onthuld

Daniel Horowitz is een 14-jarige Joodse jongen met een ongekend talent om viool te spelen. Als hij een prestigieuze muziekwedstrijd wint, trekt hij de aandacht van de Spaanse dirigent en jurylid Rafael Santemaria Gomez. Die nodigt hem uit voor zijn jaarlijkse symposium in Washington DC. Tijdens dit symposium duikt een zeldzame, waardevolle Guarneri-viool op. Is dit de viool van de grootvader van Daniel die is verdwenen tijdens de Tweede Wereldoorlog? En hoe is hij in handen gekomen van de schatrijke Rus Sergei Valentino?

Artikel bestellen
De mysterieuze stoel
Categorie: Prijs:
€ 19.95

De jonge antiekhandelaar Corin Roscoe kijkt vreemd op als hij op een dag van een oudere dame een stoel krijgt aangeboden. De vrouw beweert dat het meubelstuk bijzondere krachten bezit. Corin doet haar verhaal af als onzin, totdat een paar dagen later iets wonderlijks gebeurt: een zieke jongen geneest nadat hij in de
stoel heeft gezeten. 
Er komt bij Corin een plan op. Kan de stoel ook genezing brengen aan zijn broer, wiens leven hij twaalf jaar eerder heeft verwoest? Al snel blijkt dat niet alleen Corin belang heeft bij de stoel. Het nieuws van de genezing van de jongen heeft zich als een lopend vuurtje verspreid en Corin moet alles op alles zetten om de stoel te beschermen. 
Corin gaat op zoek naar de waarheid achter de stoel en leert daarbij een belangrijke les...

Artikel bestellen
De onbeminde tweelingzus
Categorie: Prijs:
€ 19.95

De Mexicaanse Julianna Ortiz woont in het stoffige spoorstadje Lordsburg en runt er een juwelierszaakje. Achter een knappe en kordate verschijning schuilt een onzekere vrouw, die door gebeurtenissen in het verleden diep gekwetst is.
Julianne is 32 jaar en ongetrouwd, en verwacht niet dat daar ooit verandering in zal komen. Ze wil niemand opzadelen met de last van haar verleden. Bovendien is ook haar heden verre van plezierig: haar tweelingbroer zit in de gevangenis. Zijn kameraden proberen haar over te halen om mee te werken aan zijn ontsnapping en vallen haar daar steeds mee lastig.

Artikel bestellen
De ongrijpbare weduwe
Categorie: Prijs:
€ 19.95

Lixie Miller staat in New Mexico en de wijde omgeving bekend om haar scherpe tong, haar vastberadenheid en om de manier waarop ze na de dood van haar man het leven weer heeft opgepakt. Wat eigenlijk niemand weet, is dat achter dat zelfverzekerde masker een eenzame, naar liefde hunkerende vrouw schuilgaat.
Haar masker gaat barsten vertonen wanneer ze op de afgelegen ranch van een vriend wordt uitgenodigd om gastvrouw te zijn voor hoog bezoek. Midden in de woestijn verandert Lixies tot voor kort saaie leventje al vlug in een heus wildwestverhaal. Ze maakt kennis met een sympathieke advocaat, neemt een klein, gewond indianenmeisje onder haar hoede en maakt jacht op een gevaarlijke crimineel.

Artikel bestellen
De plantage
Categorie: Prijs:
€ 22.50

De Amerikaanse Burgeroorlog is voorbij en Josephine Weatherly keert met haar moeder Eugenia terug naar hun plantage in Virginia. De oorlog heeft er zijn verwoestende sporen achtergelaten: haar vader en broer leven niet meer en van hun huis, landerijen en hun weelderige leventje is vrijwel niets meer over. En haar broer Daniel is gebroken teruggekeert uit de oorlog.  Van hun vroegere bedienden bleef alleen Lizzie hun nog trouw. Samen gaan ze aan het werk om White Oak plantage weer op te bouwen. Maar Josephine wordt verteerd door bittere haat...

Artikel bestellen
De strijd tegen Varoen
Categorie: Prijs:
€ 16.85

De jonge ridder Roderif heeft ruzie met zijn vader. Zijn moeder is gestorven en zij heeft hem een wapenschild en een mysterieus boek nagelaten. Die zijn van haar vader, dus van Roderifs grootvader, geweest. Zijn moeder en grootvader kwamen uit een ander land en Roderif wil uitzoeken wat er precies gebeurd is. Daarom gaat hij, met het boek in zijn zadeltas en het wapenschild over zijn arm, op zoektocht. Zodra hij echter de grens over is van het Rijk der Drie Stromen, wordt hij gevangen genomen. Het blijkt dat het wapenschild van zijn grootvader een wapenschild uit Varoendië is. En Varoendië is de vijand van het Rijk der Drie Stromen. Hij wordt voor de koning geleid die hem voorstelt te gaan spioneren in Varoendië. Zij krijgt Roderif de kans om zijn familie te leren kennen.

Artikel bestellen
De zendelingsvrouw
Categorie: Prijs:
€ 19.95

Priscilla White droomt er niet van om te trouwen of moeder te worden, maar voelt zich door God geroepen om zendingswerk te verrichten in India. Helaas krijgt ze slecht nieuws van de zendingsorganisatie. Ze willen niet langer ongetrouwde mannen en vrouwen het veld in sturen. Priscilla bekijkt alle mogelijkheden om onder deze eis uit te komen, maar realiseert zich dat een huwelijk op papier met Dr. Eli Ernest waarschijnlijk de enige mogelijkheid is om haar droom te verwezenlijken.

Artikel bestellen

Pagina's

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • volgende ›
  • laatste »